Ouders op de Studio* I

Bij een inschrijving op de Studio* schrijven ouders ook altijd een beetje zichzelf in. We streven namelijk naar een nauw en laagdrempelig contact met alle ouders. Naast de oudercontacten op het einde van elke periode maken we graag kennis met alle ouders op de ijsbrekersdag (eind augustus) en organiseren we meerdere keren per jaar een Studiocafé waarop iedereen welkom is. 

Op het jaarlijkse schooloverleg maken we de stand van zaken op over de school en bespreken we met alle aanwezigen prangende kwesties (gsm-gebruik op school, al dan niet buiten school eten over de middag …)

Ouders worden ook erg nabij betrokken bij de opvolging van hun dochter of zoon. Wanneer problemen opduiken, zoeken we met alle betrokken partijen een oplossing. Maar ook los daarvan staat onze deur altijd open.

51016017_2260559647597409_8322842614655090688_o.jpg